26-30 |
Dip készítés házilag
2005. január 07.
3 olvasó 10-ből 7 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
Amikor idén áprilisban együtt horgásztam Dobrai Zsolttal, szóba került a dipelés is. Zsolt szinte minden csali bojliját dipelte, ráadásul egzotikusabbnál egzotikusabb löttyökbe áztatta azokat. Néztem egy nagyot, mert nekem csak két Top Secret dip figyelt valahol a hátizsákom alján, amiket ezek után jobbnak láttam ott hagyni a helyükön. : ]
Gyorsan ... folytatás »
3 olvasó 10-ből 7 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
Amikor idén áprilisban együtt horgásztam Dobrai Zsolttal, szóba került a dipelés is. Zsolt szinte minden csali bojliját dipelte, ráadásul egzotikusabbnál egzotikusabb löttyökbe áztatta azokat. Néztem egy nagyot, mert nekem csak két Top Secret dip figyelt valahol a hátizsákom alján, amiket ezek után jobbnak láttam ott hagyni a helyükön. : ]
Gyorsan ... folytatás »
Hogyhogy? Mi okból? Miért?
2004. december 03.
4 olvasó 10-ből 9.8 pontra értékelte az írást. Szerző: Spike
A cikk eredetileg német nyelven jelent meg Wieso, Weshalb, Warum címen, Robert Arlinghause és Jürgen Meyer tollából 2002. novemberében. Szeretnék köszönetet mondani <b>Spike</b>-nak, aki fáradtságot nem kímélve lefordította nekünk az írás első részét.
CrON
<b>Hogyhogy? Mi okból? Miért?</b>
A következő cikkben Robert ... folytatás »
4 olvasó 10-ből 9.8 pontra értékelte az írást. Szerző: Spike
A cikk eredetileg német nyelven jelent meg Wieso, Weshalb, Warum címen, Robert Arlinghause és Jürgen Meyer tollából 2002. novemberében. Szeretnék köszönetet mondani <b>Spike</b>-nak, aki fáradtságot nem kímélve lefordította nekünk az írás első részét.
CrON
<b>Hogyhogy? Mi okból? Miért?</b>
A következő cikkben Robert ... folytatás »
Korda féle karom szerelék
2004. október 21.
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
A balatoni túrámon egy új szereléket próbáltam ki. Pontosabban a szerelék nem új, hiszen a Carp Center által kiadott (amúgy számos helyen pontatlanul fordított) szerelékekrõl szóló kiskönyvben van szó róla. Már jó régen beszereztem egy ilyen könyvecskét, de talán ennek ellenére sem próbáltam volna ki a ... folytatás »
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
A balatoni túrámon egy új szereléket próbáltam ki. Pontosabban a szerelék nem új, hiszen a Carp Center által kiadott (amúgy számos helyen pontatlanul fordított) szerelékekrõl szóló kiskönyvben van szó róla. Már jó régen beszereztem egy ilyen könyvecskét, de talán ennek ellenére sem próbáltam volna ki a ... folytatás »
Hogyan készül a horgászbot?
2004. szeptember 29.
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
Minden horgászatnál ott vannak velünk, de nem tudjuk hogyan készülnek. A legjobb esetben is csak annyit tudunk róluk, hogy mibõl készülnek, de azt már csak sejtjük, hogy ez pontosan mit jelent.
Írásomban a horgászbotokról, pontosabban azok gyártásáról lesz szó. Arra keresem a választ, hogyan lesz a szénatomból nagy teherbírású ... folytatás »
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
Minden horgászatnál ott vannak velünk, de nem tudjuk hogyan készülnek. A legjobb esetben is csak annyit tudunk róluk, hogy mibõl készülnek, de azt már csak sejtjük, hogy ez pontosan mit jelent.
Írásomban a horgászbotokról, pontosabban azok gyártásáról lesz szó. Arra keresem a választ, hogyan lesz a szénatomból nagy teherbírású ... folytatás »
Etessünk okosan!
2004. szeptember 06.
5 olvasó 10-ből 8.2 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
Az Etetési technikák címû írásban már súroltam az etetés témakörét, de ebben a cikkben konkrét tippeket adok a kezdõ és gyakorló bojlisoknak.
Írásommal három célt tûztem ki magam elé. Aki elolvassa írásomat, az
<li>olcsóbban fogja megoldani az etetést
<li>több halat fog, mert mindig annyit ... folytatás »
5 olvasó 10-ből 8.2 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON
Az Etetési technikák címû írásban már súroltam az etetés témakörét, de ebben a cikkben konkrét tippeket adok a kezdõ és gyakorló bojlisoknak.
Írásommal három célt tûztem ki magam elé. Aki elolvassa írásomat, az
<li>olcsóbban fogja megoldani az etetést
<li>több halat fog, mert mindig annyit ... folytatás »
26-30 |